Helga mukana

Kotoisan

kausilla 4-6

Kotoisa on suosittu pihojen ja kotien muutosohjelma

Kotoisa on hyväntuulinen remontointi- ja sisustusohjelma, jossa uudistetaan niin suomalaisten koteja, kesäasuntoja kuin niiden pihojakin. Sarjassa muutoksen kokevat erilaiset kohteet, joista jokainen remontoidaan ja uudistetaan asukkaiden haaveiden ja toiveiden perusteella lopputuloksen pysyessä yllätyksenä viimeiseen asti. Sarjan jokaisessa jaksossa nähdään yhden kohteen remontointi ja sisustaminen alusta loppuun asti.

Tarvitsetko esiintyjää?

Mikäli olet hakemassa pihasuunnittelijaa, jolla on mediakokemusta sekä televisio-, että radio-ohjelmissa, niin ole rohkeasti yhteydessä. Kuulemme mielellämme uusista mahdollisuuksista, formaateista ja konsepteista, sekä voimme olla mukana rakentamassa viihdekokonaisuutta myös pihatrendin ammattilaisina.

Ota yhteyttä niin jutellaan!

Hae mukaan

Jos piharemontti on ajankohtainen voit katsoa ajankohtaiset hakuajat MTV:n sivuilta. Yleensä kaudelle haetaan mukaan erilaisia pihoja (rivitalot, omakotitalot, uudiskohteet, kesäasunnot) eri budjeteilla. Vastineeksi näkyvyydestä ohjelmassa mukana olijat saavat muun muassa tapauskohtaisesti sovittavia alennuksia.

Katso hakuaika ja hae