Ammattimaista viherhoitoa pihalle kuin pihalle

Pihan yleishoito

Puunkaadot

Lannoitukset ja kastelut

Puiden ja pensaiden hoitoleikkaukset

Suosituin hoitokonsepti

Monet asiakkaamme haluavat helppohoitoisen pihan ja toivovat, että suuremmat puutarhurin ammattitaitoa vaativat asiat hoituvat meidän kautta. Esimerkiksi puiden oikeaoppiset hoitoleikkaukset, lannoittamiset ja kausikasvien istutukset ovat usein osa tätä hoitokokonaisuutta. Käymme pihalla kolme kertaa vuodessa ja varaamme hoidolle vähintään päivän kerrallaan (riippuen pihan koosta), jolloin voit varmistua, että pihaasi ylläpidetään oikeaoppisesti. Tämä onkin tärkeää, jotta juuri valmistunut piha pysyy uudenveroisessa loistossaan mahdollisimman pitkään. Tarkka hoitosisältö sovitaan aina omalla hoitosopimuksella, jotta se vastaa juuri sinun pihasi tarpeita.

Pyydä tarjous

Keväthoito

Keväällä teemme tarvittavat hoitoleikkaukset sekä puihin, että pensaisiin. Hoidamme lannoituksen ja tarpeen mukaan suojaamme kasveja myös kevätauringolta (kasvien juurien ollessa jäässä ja auringon lämmittäessä, kasvit voivat kuivua ilman suojausta). Pihan yleissiivous kuten lehtien haravointi ja kevätkukkien istutus kuuluvat myös pakettiin.

Kesähoito

Kesällä voimme tehdä säännöllisempiä käyntejä esimerkiksi kasvien kasteluun ja nurmikon leikkaamiseen liittyen. Vaihdamme myös usein kesäkasvit ruukkuihin mikäli tälle on tarvetta/toivetta. Myös rikkaruohojen kitkeminen ja pihan yleissiistiminen on osa pihanhoitoa kesäisin.

Syyshoito

Syksyllä valmistaudumme talveen ja teemme tarvittavat hoitoleikkaukset ja lannoitukset pensaille ja puille (riippuen kasvista nämä tehdään eri vuodenaikoina). Syyshoito on usein kaikista vaativin ja sisältää myös lehtien haravoimista tai puhaltamista, sekä syyskukkien istuttamista koristamaan pihaa talven tuloa varten. Viemme kaikki puutarhajätteet mennessämme, jolloin sinulle jää siisti piha odottamaan kesään tuloa.

Täydellinen ja huoleton pihan hoito

Saat kauttamme myös viikottaisen pihan täydellisen hoidon, jolloin teemme kaiken tarvittavan avaimet käteen periaatteella. Asiakkaamme valitsevat tämän vaihtoehdon kun ovat pidempään poissa matkoilla tai kun haluavat nauttia pihasta ilman hoitohuolia.

Kysy lisää niin räätälöimme sinulle sopivan ratkaisun