Teemme pihasuunnitelmia kaikkiin tarpeisiin

468

Tehtyä pihasuunnitelmaa

Omakotitalot

Rivitalot

Kesäasunnot

Taloyhtiöt

Miltä pihasuunnitelma näyttää?


Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Pihasuunnitelmamme huomioivat aina kokonaisbudjettisi, sekä omat toiveesi ja tarpeesi. Suunnitelmat toimivat käytännössä ja ovat toteutettavissa kuten olemme ne suunnitelleet. Meille onkin tärkeää, että tiedät mitä meidän kautta hankittu pihasuunnitelma sisältää.

Alla muutama esimerkki toteutetuista pihasuunnitelmista. Tutustumalla niihin voit saada itsekin uusia ideoita oman pihan uudistamiseen. Usea näistä on luonnollisesti myös toteutettu käytännössä. Saat samalla yleiskuvan siitä mitä pihasuunnitelma meillä sisältää ja mistä tässä käytännössä maksetaan.

Pihasuunnitelma sisältää


Materiaalivalinnat

Saat tarkan listan pihalla käytettävistä materiaaleista. Valitsemme materiaalit ja niiden tarkan värin sekä laskemme nelilömäärät sinulle valmiiksi. Kaikillä näillä on vaikutus kustannuksiin.

Kasvivalinnat

Valitsemme toiveiden ja kasvupaikan mukaiset kasvit pihallesi. Saat selkeän listan kasveista, niiden määristä ja koosta.

Inspiraatiokuvat

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten saat inspiroivan kuvakollaasin, jossa selkeytyy suunnitellut asiat. Annamme ideoita sopivista kalusteista ja valaisimista sen lisäksi, että näytämme esim. valittujen kivien värin ja muodon.

Kustannusarvio

Suunnitelma ilman kustannuksia on taidetta, mutta meille on tärkeää, että tiedät mitä kokonaisuus maksaa käytännössä. Saat eritellyn ja selkeän kustannusarvion, jonka pohjalta myös kilpailutus on mahdollista.

Pyydä tarjous

Näin suunnittelu etenee


Pihan kartoitus

Projekti alkaa aina kartoituskäynnillä, jonka aikana tutustumme pihaan ja saamme kuulla toiveesi tuleville muutoksille. Käynti on maksullinen, mutta hyvitämme tämän tilatessasi pihasuunnitelman. Käynnin pohjalta saat meiltä tarjouksen pihasuunnitelmasta. Lisäksi hyvä pohjatiedosto (kuten asemapiirros) ja muutama inspiraatiokuva on hyvä lähtökohta pihasuunnittelulle.

Luonnos

Seuraavaksi teemme pihasuunnitelmasta raakaversion, luonnoksen, jossa näet alustavat ideat istutusalueista, muodoista, toiminnallisista muutoksista ja kokonaisuuden kustannuksista. Luonnos toimii keskustelun pohjana mahdollisia muokkauksia varten. Esittelemme luonnoksen teille yksityiskohtaisesti videoneuvottelun kautta (esim. Teams).

Kommentit

Luonnoksen saatuasi voit rauhassa miettiä sen toimivuutta ja mitä mahdollisesti haluaisit muuttaa. Juttelemme tässä usein myös toteutusbudjetin antamista rajoista ja mitä kannattaa priorisoida nyt heti tehtäväksi. Prosessiin kuuluu yksi kommenttikierros.

Viimeistelty pihasuunnitelma

Annamme vinkkejä ja palautetta kommenttien perusteella ja viimeistelemme tältä pohjalta lopullisen pihasuunnitelman. Saat kattavan paketin kustannusarvioineen ja olemme ylpeitä siitä, että suunnitelma on sellaisenaan toteutuskelpoinen.

Nämä asiat vaikuttavat suunnitelman hintaan


Tontin koko

Mitä suurempi suunniteltava alue on, sitä enemmän tähän kuluu työtunteja.

Tontin haastavuus

Tontin korkeuserot ja maasto vaikuttavat myös hintaan, jolloin esim. jyrkkä rinnetontti on lähtökohtaisesti haastavampi suunnitella kuin tasainen tontti.

Toiveiden määrä

Mitä enemmän eri asioita halutaan saada yhteen sovitettua toimivaksi kokonaisuudeksi, sitä enemmän työtunteja pihasuunnitelma vie.

Aikataulu

Jos toiveena on saada pihasuunnitelma valmiiksi heti, joudumme siirtämään muita töitä, jolloin tällä on myös vaikutus hintaan.

Pyydä tarjous
PIHASUUNNITTELU

Pihaunelmat lähtevät toteutumaan hyvällä ja budjettiin sopivalla pihasuunnitelmalla.

Ota yhteyttä