Pihapulmia? Pyydä ammattilainen paikalle.

Pihasuunnittelu

Tarjoamme suunnitteluapua jos tarvitset apua omien ideoiden toteuttamiselle.

Kasvivalinnat

Autamme valitsemaan oikeat kasvit oikeaan paikkaan kun haluat itse istuttaa mutta olet epävarma mitkä kasvit viihtyvät pihallasi.

Viherrakennus

Annamme ulkopuolisen ammattilaisen näkemyksen pihaurakoinnin pulmatilanteisiin ja autamme sinua jos olet itse tekemässä pihatöitä pihallasi.

Kurssit

Pidämme myös isommille ryhmille kursseja pihasuunnittelusta ja viherrakentamisesta.

Kenelle pihakonsultointi sopii?


Pihakonsultointi sopii parhaiten sinulle, jolla on halua, aikaa ja kykyä itse lähteä toteuttamaan piharemonttia etkä tarvitse tarkkaa suunnitelmaa tätä varten. Konsultoinnin aikana voit esittää tarkentavia kysymyksiä ja selvittää urakan yksityiskohdat yhdessä ammattilaisen kanssa paikan päällä. Ammattilaisesta on apua esimerkiksi myös silloin kun pihan muutoksessa pitää huomioida viherrakentamisen toimintatapoja ja lainsäädäntöä. Konsultoinnin aikana kannattaa kirjoittaa omat muistiinpanot mutta voimme myös lisähinnasta sovittaessa tehdä yhteenvedon käynnin jälkeen.

Mitä konsultointi maksaa?


Pihakonsultointi tehdään aina tuntiperusteisesti ja laskutus tapahtuu alkavan tunnin mukaisesti. Kun konsultointi tapahtuu paikan päällä, laskutukseen lisätään matkakorvaus lähtö- ja päättymispaikkana toimistomme osoite.

Konsultoinnin kokonaishinta liikkuu usein muutaman sadan euron paikkeilla, riippuen toki kohteen laajuudesta ja kysymysten määrästä. Taloyhtiöille on monesti järkevin tapa lähestyä tulevaa piharemonttia konsultoinnilla, jolloin moni asia selviää heti kättelyssä hallitukselle. Taloyhtiö pääsee tätä kautta myös helpommin keskustelemaan asukkaiden kanssa mihin olisi järkevintä panostaa ja mitä ryhdytään valitulla budjetilla suunnittelemaan ja toteuttamaan.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme yhdessä pohtia sopiiko pihakonsultaatio teidän tarpeisiin vai olisiko parempi ratkaista koko pihan kokonaisuus suunnitelmalla yhdellä kiinteällä hinnalla.

Konsultaatiota joustavasti tilanteen mukaan


Neuvoja paikan päällä

Käynti paikan päällä on usein paras tapa käydä läpi pihan ongelmakohdat ja saada ammattilaisen neuvoja ratkaisuiksi. Pääsääntöisesti konsultoimme tämän takia asiakkaiden pihoilla, jolloin on helppo yhdessä miettiä mitä pihalle voisi tehdä. Tulemme mielellämme käymään ja asiantuntemuksemme on käytössänne asiasta riippumatta!

Neuvoja etänä

Konsultoimme myös etänä sekä puhelimitse, että videon välityksellä ja varsinkin jos kohde sijaitsee pidemmällä PK-seudulta, tämä voi olla toimivin ratkaisu. Lisäksi voimme kommentoida valmiita pihasuunnitelmia tai urakkatarjouksia ja antaa konsultaatiota piharakentamisen hinnoista myös sähköpostin välityksellä.

Pyydä tarjous