Viheralan ammattilaiset palveluksessasi

Pihasuunnittelijat

Viherrakentajat

Puutarhurit

Timpurit

Tiimi

Porukkamme koostuu ammattitaitoisista suunnittelijoista, viherrakentajista ja puutarhureista. Itsemme lisäksi meillä on käytössä laaja verkosto timpureita, kaivinkoneen kuljettajia, maanrakentajia, arboristeja ja kivimiehiä, joten oli pihasi urakka minkälainen tahansa, saamme aina oikean porukan kasaan tätä toteuttamaan kovalla ammattitaidolla.

Erityisosaaminen

Pihasuunnittelussa ja viherrakentamisessa teemme mielellämme kattavasti kaikenlaisia projekteja. Tässä lisäksi muutamia erikoisosaamisalueita, joihin keskitymme varsinkin pihasuunnittelussa.

Toiminnallisuus

Koska olemme myös viherrakentajia suunnittelemme pihoja toteutettavaksi. Tiedämme mikä toimii käytännössä ja huomioimme tämän kaikessa pihasuunnittelussa.

Kustannusarvio

Suunnitteluun sisältyy aina tarkka kustannusarvio pihasuunnitelman toteuttamiselle. Näin tiedät mitä pihan toteutus maksaa ja että suunnitelma varmasti sopii budjettiisi.

Pihavalaistus

Kiinnitämme erityistä huomiota pihan valaistukseen osana kokonaisuuden suunnittelua. Haluamme, että pihasi on näyttävä, toimiva ja turvallinen vuoden ympäri.

Ota yhteyttä, niin jutellaan!

Kumppanit

Teemme yhteistyötä alan parhaiden yritysten kanssa, jotta voimme tarjota aina parhaan mahdollisen palvelun, ammattitaidon ja materiaalit pihallesi.

Pihakorento Oy

Olemme kotimainen, vakavarainen ja kasvava perheyritys. Meille on tärkeää, että olemme luotettava kumppani läpi koko pihaprojektin ja voit luottaa siihen, että lupaukset pidetään.

Pihasuunnittelu I Viherrakentaminen I Viherhoito I Pihakonsultointi

Intohimomme on toimivat ja näyttävät pihat, jotka ovat helppohoitoisia ja toteutettavissa budjettisi mukaisesti.

Ota yhteyttä